Atrium Design logo cablu
arrow Home arrow Cariera
arrow Despre noi arrow Contact
arrow Servicii arrow Newsletter
 
icon

Despre noi

 
despre noi
parteneri
parteneri
partenri

Atrium Design

   
 

1992
Este fondata firma de arhitectura Atrium Design.
 
1996
Noi membri se alatura echipei initiale. Pe langa activitatile de proiectare, arhitectura si design, compania se implica si in executia de proiecte de mai mica anvergura.

1998
Atrium Design dezvolta un departament comercial si devine reprezentantul pentru Romania al companiilor JaKob A.G. (Elvetia) si Carl Stahl GmbH (Germania), ambele specializate in productia sistemelor de cabluri si accesorii din inox.

2000
Atrium Design devine reprezentanta unor noi companii din Germania: Paulmann Licht - specializata in productia de becuri si corpuri de iluminat  si GKD GmbH - producatoare de plase si tesaturi din inox.

2001-2006
  • Atrium Design este o prezenta frecventa la targuri si expozitii internationale, avand ca scop dezvoltarea si cresterea notorietatii pe plan national.
  •  Prin continuarea diversificarii portofoliului de parteneri, se reuseste realizarea cu succes a cerintelor complexe ale pietei romanesti de produse si servicii de gen. Incepe colaborarea cu firme de renume pe piata internationala de corpuri de iluminat: Modiss – Spania, Andromeda – Italia, Modular – Belgia, Moltoluce – Austria. Tot in aceasta perioada debuteaza parteneriatul cu firma Albion – Anglia, producatoare de sisteme de expunere si afisaj pentru spatii comerciale.  
  • Compania se restructureaza odata cu dezvoltarea puternica a departamentului comercial.
2007
Atrium Design este acum in masura sa ofere solutii “la cheie”, de la concept la montaj. Experienta acumulata si parteneriatul cu cei mai buni producatori  pe plan international sunt garantia calitatii produselor si serviciilor pe care compania le propune clientilor sai.
 
   
Comanda Catalog
atrium.ro fragmente.ro paulmann.ro